• Book now

Welkom in het Saint Nicolas Hotel

Welkom in Brussel, hoofdstad van Europa, met zijn rijke cultuur, uitgebreid uitgaansleven, interessante museums, het SQUARE Conventie Center en de wereldberoemde Grote Markt.
Enkele andere monumenten in de stad zijn Manneken Pis, het Atomium en het Koninklijk Paleis.

Rooms

Onze kamers hebben elk hun unieke stijl en bieden al het nodige comfort tijdens uw bezoek aan Brussel.

Breakfast

U kan de dag goed beginnen met een ontbijt in het St. Nicolas Hotel. Er is een ruime keuze aan het internationale ontbijtbuffet of verwen uzelf met een van onze creaties van de chef.

Free Wifi

Om u van de beste service te voorzien bieden wij u graag de laatste technologie aan en beschikken we over de snelste WIFI verbinding

Brussels

Brussel is een fantastische multiculturele en dynamische stad met een levendig commercieel centrum.

Grote Markt

01

Het St. Nicolas Hotel is gelegen in de buurt van de Grote Markt, dichtbij alle toeristische trekpleisters voor een perfecte combinatie tussen museums, shopping, restaurants en bars.

  • 250m van de Grote Markt
  • 170m van De Beurs
  • 500m van Manneken Pis
  • 600m van Centraal Station
  • 300m van het Sint – Katelijneplein

Festiviteiten

02

In de zomer zijn er talloze evenementen in Brussel. Door zijn centrale ligging trekt deze stad bezoekers van over heel Europa.

Visit Brussels

03

Elk van de Europese Instellingen kan u een bezoekje brengen doorheen de dag, maar om deze wijk eens op een andere manier te ervaren kan u op donderdag avond naar Place Luxembourg gaan en u laten onderdompelen in de drukte van de Europese wijk.

Adembenemend design

01

Geniet van het unieke design van onze kamers. Elke kamer is uitgerust met een TV, gratis WIFI en koffie & thee faciliteiten.

Ontbijt

02

U kan de dag goed beginnen met een ontbijt in het St. Nicolas Hotel. Er is een ruime keuze aan het internationale ontbijtbuffet of verwen uzelf met een van onze creaties van de chef.

Gratis WIFI

03

Om u van de beste service te voorzien bieden wij u graag de laatste technologie aan en beschikken we over de snelste WIFI verbinding.