chocolade tourDe Chocolade Tour:

Dit is voor al jullie chocolade verslaafden; ervaar  een complete chocolade belevenis tijdens uw verblijf bij ons! Een heerlijke chocolade verrassing zal op u wachten bij aankomst om uw verblijf in het Saint Nicolas Hotel goed te beginnen. In aanvulling op dit speciale welkomstcadeautje, zult u genieten van een rondleiding langs de top bezienswaardigheden in Brussels, die niet alleen de bekende plaatsen beinhoudt maar ook de geschiedenis over de Belgische Chocolade, evenals een intense chocolade proeverij. Dit is niet alles! Ook zal er een één uur durende chocolade tutorial zijn, waarin u uw eigen chocolade creatie kunt maken die u aan het einde mee naar huis mag nemen. Bovendien bieden wij u ontbijt voor 2 personen in het hotel aan om de dag goed en vol energie te beginnen!

Chocolate Toer Schema:

•  Dinsdag (april - oktober, 9am)
•  Woensdag (9am)
•  Vrijdag (9am)
•  Zaterdag (9am, 2pm)
•  Zondag (9am)
•  Gesloten op maandag en donderdag

Boek nu!

 

weekend breakWeekend Break:

Zin in een weekendje weg? Verblijf 2 nachten, want onze best beschikbare prijs is zojuist nog beter geworden met een onweerstaanbare korting.
Na het genieten van een gratis fles bubbels in uw kamer, zorgen wij voor een exclusieve korting bij een charmant en gezellig Italiaans restaurant. En tenslotte bieden wij u nog een late check-out aan tot 1pm. Ideaal voor alle tortelduifjes!

Boek nu!

 

studio aanbiedingStudio Aandieding:

Voor alle uitgebreide verblijvers, wees snel and profiteer van onze Juli and Augustus Studio aanbieding; hoe langer u bij ons verblijft, hoe minder u betaalt! Een verblijf van 4 nachten is vereist.

Boek nu!